Çırağan Sarayı’nda Romantik Sevgililer Günü

By Nirvana Keşifte - Şubat 12, 2018


Nice aşklara ev sahipliği yapmış tarihi dokusu ve büyüleyici atmosferi ile Çırağan Sarayı, Sevgililer Günü’nde romantik bir kaçamak yapmak isteyen çiftleri birbirinden heyecan verici sürprizlerle karşılıyor.

Tuğra Restoran’da Romantizme Saray Dokunuşu
Romantizmi ihtişamlı bir Saray atmosferi ile taçlandırmak isteyenler için Çırağan Palace Kempinski İstanbul’un muhteşem Boğaz manzarasına karşı konumlanmış romantik restoranı Tuğra muhteşem bir seçenek oluyor. Tütsülenmiş iskenderun karides “osetra’’, bahçe baharatlı Trakya kuzusu sırtı, kırmızı havyarlı deniz tarağı, sakızlı kremsi sos ve balkabağıyla kaplanmış Ege lagos balığı gibi tatlar aşkın lezzetle uyumunu damaklara taşırken, geceye son romantik dokunuş ise pamuk şeker ve orman meyveleri eşliğinde sunulan kıtır bademli ve bitter çikolatalı Amasya elması tatlısı oluyor. Defalarca uluslararası yayınlar tarafından dünyanın en romantik mekanlarından biri olarak gösterilen Tuğra Restoran’ın Sevgililer Günü’ne özel akşam yemeği bir kadeh karşılama içeceği ve KDV dahil iki kişi için 900 TL.

Laledan Restoran’da Sevgililer Günü Yemeği
Romantik manzarası, baştan çıkartan lezzetleri ile Laledan Restoran, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel aşıklar kenti Venedik’ten ilham alarak hazırladığı akşam yemeği menüsü ile çiftleri mum ışığı altında daima hatırlayacakları romantik bir geceye davet ediyor. Bu özel Sevgililer Günü menüsü karşılama içeceği ve KDV dahil iki kişi için 700 TL.

Romantizm ve Lezzet Gazebo Lounge’un Beş Çayı’nda Buluşuyor!
İstanbul’un pasta ve çikolata cenneti Gazebo Lounge ise Sevgililer Günü’ne özel Akşamüstü Çay Saati’ni romantik dokunuşlar ve lezzetlerle birleştiriyor. Kalp şeklinde özel olarak hazırlanan scone’lar, pembe makaronlar, kırmızı kalpli pastalar ve daha fazlası ile bu enfes çay saati bir kadeh prosecco dahil kişi başı KDV dahil 150 TL.




Sevgililer Günü’nü Saray atmosferinde doyasıya geçirmek isteyen çiftlere Çırağan Palace Kempinski muhteşem konaklama paketleri sunuyor.

Romantik Sevgililer Günü Konaklama Paketleri
Sevgilisini Çırağan Sarayı’nın büyüleyici atmosferinde doyasıya şımartmak isteyenler Boğaz manzaralı odalarda bir gecelik konaklama paketi, bu geceye özel odaya servis edilecek ikramlar ve Tuğra Restoran’da sunulacak romantik Sevgililer Günü yemeği ile taçlanacak. İki kişilik enfes açık büfe kahvaltının da dahil olduğu bir gecelik Sevgililer Günü konaklama paketi KDV hariç 695 Euro’dan başlayan fiyatlarla.
Rezervasyon için 0(212) 326 45 00 veya reservationoffice.ciraganpalace@kempinski.com

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum