Her annenin zevkine göre bir workshop Crate and Barrel’da!

By Nirvana Keşifte - Nisan 26, 2016

 Crate and Barrel, Anneler Günü’nü sürprizlerle unutulmaz kılmak isteyenler için tüm mağazalarında farklı markaların keyifli workshop’larına ev sahipliği yapıyor. 7 Mayıs’ta annenizle hem eğlenceli bir workshop’a katılın, hem de Crate and Barrel’dan fark yaratan bir hediyeyle onu şımartın!
Crate and Barrel, Anneler Günü’nü mağazalarındaki 4 farklı workshop’la festival havasında kutluyor
Crate and Barrel, Anneler Günü’nü keyifli ve ilham veren workshop’larla kutlamak veya annesine eğlenceli bir hediye vermek isteyenler için alanında uzman markaları mağazalarında ağırlıyor. Anneler Günü kapsamında, 7 Mayıs Cumartesi günü Crate and Barrel’ın Zorlu Center mağazasında çeşitli antioksidanlar, vitaminler ve mineraller içeren çaylar sunan Melez Tea tadım ve workshop’u, İstinyePark’ta dünyaca ünlü İtalyan kozmetik markası Kiko ile makyaj uygulaması, Akasya Acıbadem mağazasında ise Penny Blooms&Beans ile çiçek aranjmanı workshop’u gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin ünlü şeflerinden Yağız İzgül ise 7 Mayıs Cumartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında Ankara’da Crate and Barrel Next Level AVM mağazasında Ankaralı lezzet tutkunları ile buluşarak, hazırladığı özel menü ve lezzetlerin ipuçlarını paylaşacak. 

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum