Mutlaka Dolabınızda Olması Gereken Sonbahar Kış 2020 Trendleri

By Nirvana Keşifte - Eylül 13, 2020

 

Sonbahar Kış 2020 de neler trend olacak diye aramaya başladıysanız ve alışverişinizi bu Sonbahar Kış 2020 Trendlerine göre yapmak istiyorsanız, Sonbahar kış 2020 trendlerini birlikte keşfedelim.

Bu Sonbahar Kış sezonu en trend bol paçalar, dolabınıza mutlaka en az 2 tane birisi kot olacak şekilde bol paça pantolonu mutlaka ekleyin. Bu sezon bol paçalar geri döndü hazırlıklı olun.
Sonbahar Kış 2020 Trendlerinden bir diğeri de baştan aşağı takım giyinmek, iş kadını gibi görünse de artık her yere bu takımınızla gidebilirsiniz. Hem klas bir görünüm sağlamış olursunuz hem de trend, bu sezon dolabınıza bir takım da eklemeyi unutmayın, varsa mutlaka değerlendirin derim.

İşte benim en sevdiğim cıvıl cıvıl renkli kıyafetler, geçen sezonda da gördüğümüz renkli hırkalar , sonbahar kış 2020 sezonunda da bu trend devam ediyor, önceden aldıysanız böyle bir hırka şanslısınız.

İlk görüşte beni ilkokul , lise yıllarıma götürse de bu süveter modası bu sonbahar kış 2020 sezonunda bol bol göreceğimiz bir parça olarak karşımıza çıkacak. Lisede süveteri içinde olmayanı okula almıyorlardı ah ah şimdi trend oldu, liseden kalma süveteri bile değerlendirebilirsiniz :)

İlk baktığınızda tövbe yarabbim bu nasıl bir kazak dediğinizi duyar gibiyim ama trend işte yapacak bir şey yok, bu sonbahar kış 2020 sezonunda omuz kazaklarını (ismini ben taktım tam ne deniyor bilmiyorum) çok göreceğiz gibi.

Sonbahar kış 2020 Trendleri şimdilik bu şekilde, gardırobunuzu hazırlarken umarım faydası olur , alışverişlerinizi yaparken bu trendleri unutmazsanız modaya uygun giyinmiş olursunuz
xoxo
Nirvana.

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum