H&M HOME 2021 Bahar Koleksiyonu

By Nirvana Keşifte - Aralık 22, 2020




2021 bahar yeniliklerimiz, tamamen yeni bir başlangıç üzerine kurulu. Bu sezonun trendi, temiz ve cesur, ama aynı zamanda yumuşak yüzeylere sahip modern ve sanatsal evlerden ilham alıyor. Hem tekstil ürünlerinde hem de dekorasyon malzemelerinde gördüğümüz yumuşak yüzeylerle oluşan düzensizlik sezonun anahtarı. Çeşitli beyaz ve bej tonlarında yumuşak nötr renkler ve vurgu rengi olarak da siyah kullanılıyor. Heykeller ve heykelsi tasarımlar, müşterilerimizin evlerini tazeleyerek bu rahat sezonu karşılamaya hazırlanmaları için ilham verdiğimiz bu trendin merkezinde yer alıyor.


Koleksiyon, hem çamaşır odası, hem banyo hem de her zamankinden daha önemli hale gelen home Office alanları için çeşitli depolama ve düzenleme çözümleri içeriyor. Zamansız, sıcak ve minimalist bir ifadeyle, evdeki çalışma alanının, evin geri kalanı kadar şık görünebileceğini ve depolama alanlarının da iç mekanın bir parçası olabileceğini gösteren bir ortam yaratıyoruz.

Oturma odası gösterişli, zarif bir görünümle şık ve rahat, ayrıca pastel tonlarla organik bir ruh veren ahşap, mermer ve yumuşak yüzey karışımlar gibi doğal materyaller bulunuyor. Ahşap ve pastel renk paletinin parladığı mutfak ve yemek odası aynanda hem zarif hem de ev sıcaklığında.




Banyolarda sakin ve doğal tonlar hakim ve organik pamuktan yumuşak kabarık havlular ve banyo havlularından oluşan koleksiyon sizi duygusal ve dinlendirici bir deneyime davet ediyor. Yatak odasında ise, yumuşak renk paleti rahat bir görünüm sağlarken, soyut baskılı yatak örtüsü sanatsal bir dokunuş sağlıyor. Ayrıca çok sevilen yıkanmış organik pamuklu yatak takımlarımıza yeni renk grupları ve şekiller ekleyerek, sabahları yatak odası pencerelerini tamamen açıp gün ışığını kucaklamak ve temiz hava almak istemenize sebep olmak istedik.

 











  • Share:

You Might Also Like

0 yorum