UMIT KUTLUK 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

By Nirvana Keşifte - Eylül 14, 2017


İrlanda‘da yaşayan UMIT KUTLUK Türkiye’deki ilk defilesini Mercedez-Benz Fashion Week Istanbul'da hayatın akışında özünü koruyan, renklerini muhafaza eden kadından ilham alarak tasarladığı 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile sundu.
Koleksiyon hikayesinde içte, doğada canlanma ve kendi özünü bulma temaları üzerinden yola çıkan UMIT KUTLUK, 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonunda kadınların iç dünyasına dönüşünü ve özgürlüklerini vurguluyor. Tasarımlarında çokça kullandığı çiçek ve kuş detayları ise doğadaki özgürlüğü ve canlılığı simgeliyor.
50 parça ve 30 looktan oluşan koleksiyonda, ipek krepler, şifonlar, organze ve saten kumaşlar üzerine özenle işlenmiş nakış aplikeler, boncuklar ve tek tek elde işlenmiş tüyler ön plana cıkıyor. Koleksiyonda ana olarak beyaz, krem, pembe, pembe tonları, sarı ve mavi renklerin kullanıldığı görülüyor. Dikkatlice kullanılmış renk geçişleri ve kumaş seçimleri tasarımları özel kılıyor. Özgün çizgiye sahip elbise, pantalon, bluz, gömlek ve tulumlardan oluşan koleksiyonda değişik formlarda ayrılmış kol ve yakalar kıyafetlere aksesuar niteliğinde kombin olanağı ve özgür hareket imkanı sağlıyor. Kumaşların kendi yapısına uygun kesimler ve tasarımlar, elbiselere doğal akış imkanı veriyor.







  • Share:

You Might Also Like

0 yorum