Kiko Milano'nun 20. Yılına Özel Hazırladığı Tropic Heat Koleksiyonu

By Nirvana Keşifte - Nisan 17, 2017

KIKO Milano’nun, 20. yılını kutlamak için gelecek vadeden tasarımcılarla birlikte hazırladığı kapsül koleksiyonlar Tropical Heat ile devam ediyor. KIKO Milano’nun enerjik ve renkli koleksiyonu, İtalyan moda sistemine yeni girmiş olan Leitmotiv markasının arkasındaki yaratıcı dehalar Juan Caro ve Fabio Sasso tarafından tasarlandı. 

İki tasarımcı, KIKO MILANO için eğlenceli ve canlı bir koleksiyon yarattı. Tropic Heat; renkli, hayat dolu ve pozitif enerji yüklü olmasıyla dikkat çekiyor. Çiçek ve meyvelerle süslenmiş ürünlerin görünümü, tasarımcıların eklektik tarzını yansıtıyor. 

Yazın güneşli atmosferi, kokuları ve renkleri, makyajda da hayat buluyor. Koleksiyondaki pastel renkler meyve tonlarını anımsatıyor ve bazı ürünlerdeki ayrıştırıcı meyve kokuları koleksiyonu daha da eğlenceli hale getiriyor. Dokular, canlı ve hafif bir makyaj etkisi için son derece ince ve duyuları harekete geçirici. Makyaj tarzı ise hayat dolu ve yoğun. 

Makyaj ürünlerinin ve ambalajlarının yanı sıra Leitmotiv, Tropic Heat Koleksiyonu’na özel eğlenceli ve bahar desenlerine sahip bir de çanta tasarladı. Aynı zamanda koleksiyon, yorgunluğun belirtilerini ortadan kaldırmaya son derece yardımcı olan canlandırıcı bir göz maskesi de içeriyor. 

KIKO’nun sürprizleri kapsül koleksiyonlarla da bitmiyor. 20. Yıla özel olarak her biri kapsül koleksiyondan biriyle ilişkili yedi farklı bileklik ucu ile süslenebilen bir de bileklik hazırlanıyor. KIKO bileziğinizi, Tropic Heat koleksiyonu için tasarlanan bileklik ucuyla daha da zenginleştirebilirsiniz.

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum