Kalkan ve Kaş'a Nasıl Gidilir?

By Nirvana Keşifte - Haziran 16, 2017


Herkese Hello!
Çoktandır işlerimin yoğunluğundan ve yüksek lisans yaptığımdan dolayı hem blogum da hem de instagramım da paylaşımda bulunamıyordum. Çok özledim bloguma yazmayı, sonunda bitirdim masterı artık daha sık paylaşımlarda bulunacağım söz  :)
Masterım bittiğine okullar kapandığına göre artık tatili düşünebilirim, henüz tatil planı yapmadıysanız bu post size çok iyi ipuçları verecek ;)
Öncelikle Kaş, Antalya'ya bağlı bir ilçe. Buraya ulaşım,
Uçak ile gelecekseniz; Dalaman Havalimanında inip 150 km lik bir araç yolculuğu ile ulaşabilirsiniz. İsterseniz havaalanında araç kiralayıp yolunuza devam edebilir(ki bu kaş çevresinde gezmeniz için büyük kolaylık sağlar) isterseniz de Dalaman dan servisler ile ulaşım sağlayabilirsiniz (Bu servisler için önceden telefon etmenizde fayda var)
İstanbul'dan kendi aracınız ile gelecekseniz aşağıda paylaştığım iki yolu da kullanabilirsiniz, fakat Kütahya yolu daha kısa ve daha güzel bir yol biz onu kullandık. Ayrıca yeni köprüyü veya feribot ile de geçip aynı güzergahta devam edebilirsiniz.


Kaş'a gelmeden 27 km önce Kalkan'a uğradık, deniz tek kelime ile muhteşemdi. Yukarıdaki fotoğraf Kalkan plajı, ücretsiz girebiliyorsunuz. Kaş da rezervasyonumuz olduğu için Kaş'a devam ettik ama bir sonraki gelişimizde Kalkan'da kaldık.
Kalkandan çıktık yola , manzara harika!

 Veee işte o fotoğraflarda hayran olduğum denizi ile Kaputaş Plajı!! Gerçekten hiç photoshop yok. Acaba suyun rengi neden böyle diye araştırdığımda, yer altından akan sular denize bu rengi aldırıyormuş. Güzel ülkemizin yerinin altı bile güzellik fışkırtıyor :)

  • Share:

You Might Also Like

0 yorum